Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

I:AM MINERAL TABS sótabletta 120 db

Ár:
6.200 Ft
Cikkszám: IAM_6

Már az edzést megelőzően és közben is gondoskodhatunk a teljesítmény fenntartásáról, a regeneráció elősegítéséről. Egy 200 mg Nátrium tartalmú tabletta edzést közvetlenül megelőző majd edzés közben 20-30 percenkénti bevitele segít fenntartani az izzadás révén egyébként felboruló ionegyensúlyt. 

Már az edzést megelőzően és közben is gondoskodhatunk a teljesítmény fenntartásáról, a regeneráció elősegítéséről.

IAM_6
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: GU
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

A sejten belüli, és sejten kívüli folyadékterek ozmotikus egyensúlyát két ion biztosítja egyenlő arányban: a nátrium a sejten kívül, míg a kálium a sejten belül fordul elő. Az izzadságban a két ion viszont már nem egyenlő arányban található: a nátrium akár tízszerese is lehet a káliuménak! Ez az egyenlőtlenség szervezeten belüli ionegyensúly felborulásához vezet. Ez az egyensúlytalansági állapot sem az energiát adó tápanyagok, sem a víz, sem az információ áramlásának nem optimális.

Az izzadságban lévő ionok mennyiségi arányait tükröző összetételű sótabletta, vagy folyékony sókészítmény edzés utáni mielőbbi bevitele az ionegyensúly helyreállításával segíti a hatékony és gyors regenerációt!

Egy 200 mg Nátrium tartalmú tabletta edzést közvetlenül megelőző majd edzés közben 20-30 percenkénti bevitele segít fenntartani az izzadás révén egyébként felboruló ionegyensúlyt. 

Ionösszetétel:

1 db tabletta tartalmaz:

  • Natrium 200 mg
  • Kálium 43 mg
  • Magnézium 15 mg

 

IAM_6

Paraméterek, technológiák

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés